5 eenvoudige uitspraken over schoonmaak vacatures UitgelegdCafe de Blik kan zijn ons Cafe daar waar veel studenten aankomen en waar dikwijls borrels en feestjes zijn! Dit is cruciaal dat je een feestje kunt maken achter een bar en het jouw een open uitstraling hebt!

Indien verkoper zorg je ervoor dat een winkel elke dag wederom proper en opgeruimd uitziet waardoor de klant gaarne in je winkel komt.... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - verdere...

• Nauwelijks bezwaar anti flexibele werktijden, in dit weekend en op feestdagen • Juist mogen samenwerken en juist kunnen werken tussen druk

Een Warehouse medewerker staat in voor een lichamelijke afhandeling betreffende goederen en de daarbij behorende lichte administratieve werkzaamheden.

Wij bestaan op speurtocht tot persoon die in overvloed bekende en expertise in huis heeft om zelfstandig ons dienst te mogen draaien. Persoon welke dit betreffende nature leuk vindt om gasten het naar de zin te maken, een veilige people pleaser dus.

Eetcafé Moeke Vaatstra kan zijn een intiem en sfeervol eetcafé, gelegen in ons over een mooiste dorpjes betreffende Groningen, Zuidwolde. We zijn 6 dagen per week open vanwege lunch, borrel, banket, buffetten en partijen en bezitten aan ons omvangrijk terras.

In een maand Juli nog nauwelijks vakantie gepland Solliciteren mag bij een Duck of via ester@uglyduck.nl Verlangen is je behulpzame feiten dan mag je me e-mailen.

Hetgeen wij vragen? - Iemand welke leergierig kan zijn en bereid teneinde zichzelf te ontwikkelen - Je toont graag initiatief en weet van aanpakken - Je bent gastgericht ingesteld en hebt een passie voor de horeca. Je overtreft gaarne een wensen en verwachtingen betreffende de gasten. - Je raakt enthousiast, behulpzaam en representatief. - Een echte teamplayer - BBL, BOL leerlingen niveau twee, 3 ofwel 4 Hetgeen leveren wij? - De juiste service en ondersteuning van beleven leermeesters en horecamedewerkers - Trainingen teneinde kennis en vaardigheden op te doen - Een super aantrekkelijke, dynamische, gezellige en vooral verder leerzame werkplek betreffende toffe collega's Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan door jouw motivatie betreffende CV te sturen naar marijke@driegezustersgroningen.nl

Jouw unieke e-profiel staat centraal. Hiermee solliciteer jouw op vacatures en sluit je jouw met bij interessante forumgroepen. Maak jouw profiel met en doe vast de competentietest!

Indien medewerker bediening maak jij samen met jouw collega’s de verwachtingen en wensen betreffende een gasten daar waar. Je zorgt ervoor het het de gasten aan niets ontbreekt. Een bestelling opnemen en uitserveren, de menukaart duidelijk maken en gasten raden aan aan verscheidene gerechten en ons bijpassend drankje.

Diep is ons levendig restaurant in de binnenstad met Groningen met ons fijne ambiance en ontspannen sfeer een echt avondmaal en ons echt glas wijn. Diep heeft ons terras aan het schuitendiep en een binnentuin.

Zodra medewerker bediening maak jij samen betreffende je collega’s de verwachtingen en wensen over de gasten waar. Je zorgt ervoor dat dit de gasten aan niets ontbreekt. Ons bestelling opnemen en uitserveren, een menukaart toelichten en gasten raden aan over verschillende gerechten en een bijpassend drankje.

WerkCentrale Nederland zoekt ons planner wegtransport. De opdrachtgever is omvangrijke internationale organisatie daar waar volop ruimte kan zijn voor ontwikkeling en persoonlijke toename.

Café Hoppe staat garant voor opwindende nachten go to this website door een ontspannen sfeer en het omvangrijke party het daar elke schemer plaatsvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *